Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye Vezető Hír

Xbox one játszótér a szobában kicsiknek és nagyoknak

Xbox one játszótér a szobában kicsiknek és nagyoknak

Ha eddig abban a tudatban élt, hogy az Xbox one pusztán egy játék a gyerekeknek, akkor itt az ideje elfelejtenie ezt a sztereotípiának is mondható gondolatot, kezébe vennie egy játékot, kipróbálnia, és higgye el, onnantól kezdve nincs megállás, nem lehet letenni a játékot. 

Azért ne vesszünk össze a gyerekkel a játékon, inkább használjuk ki, hogy együtt tudunk időt eltölteni vele. Figyelem, Xbox one mese következik a bestbyte.hu munkatársaitól.


Játék felnőtteknek


Amikor a játék kerül témába egy felnőtt társaságban, akkor biztosan akadnak olyanok, akik bármilyen játékot gyerekesnek és bugyutának vélnek, azt gondolják, hogy játszani már nem a felnőttek dolga, és biztosan akadnak olyanok, akik imádnak játszani, hiszen olyankor érzik a tökéletes és teljes kikapcsolódást, a hétköznapi problémák elengedésének lehetőségét. Véleményünk szerint a második felfogás a jobb, hiszen a játék tökéletes dolog.


Persze nem bármilyen játékról van szó, mi inkább azokra gondolunk, amelyek okosak, amelyekhez nagyon is szükség van az agy, az elme használatára, ahol problémákat kell megoldani, és különféle helyzetekben helytállni, hiszen ezek a játékok egyértelműen fejlesztőek, és miért gondolnánk azt, hogy felnőttként már tökéletesek vagyunk és semmiben nem kell fejlődnünk?


Másrészt a játék azért is előnyös, mert közös időt tölthetünk el gyermekeinkkel, együtt játszhatunk, amely életre szóló élmény lehet számára és számunkra is, de nem felejthetjük el a társasági időt sem, hiszen már rengeteg olyan játék van, amelyet barátainkkal játszhatunk egy kellemes esten vagy délután.


Xbox one, amely a virtuális világba kalauzol és a kedvenc filmjeinket, kedvenc virtuális világunkat hozza, vagy társasjáték, amely jól megdolgoztatja az elmét, és ha olyat választunk, akkor a rekeszizmokat is – ezek a legjobb felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt kiváló játékok. Most az Xbox one játékban szörfözünk.


Xbox one játék felnőtteknek és gyerekeknek is


Kevés olyan játék van azért, ami tökéletesen le tud kötni minden korosztályt, de az Xbox one éppen ilyen. Ennek oka pedig, hogy rengeteg játék közül válogathatunk, rengeteg típusú játék áll a rendelkezésre, tehát mindenki találhat magának, ízlésének és gyermekének is megfelelőt, és persze mindig lehet egy újat vásárolni, ha már a régi elkopott, elavult, vagy egyszerűen unalmassá vált.


Az Xbox one játékban találhatunk olyat, amit az egész család imád, és az egész család is tudja együtt játszani, vannak sportjátékok a kosárlabda, vagy a foci rajongóinak, itt vannak persze a harcos, küzdő játékok, amelyeket azért inkább csak a felnőtteknek ajánlunk és nem maradhatnak ki az autóversenyzős játékok sem a buliból.


Miért imádjuk az Xbox one-t?


Bárki kipróbálja, teljesen megváltozik a véleménye, és imádni fogja. Ennek oka a játék felépítése, ami igazán okos. Most nem térnénk ki a technikai felépítésre és a működésre, a lényeg inkább az, hogy milyen gyors és milyen fantasztikus felbontásban kapjuk a képeket, hogy néha tényleg teljesen valósághűnek éljük meg a dolgokat, és az, hogy egy játék által kedvenc filmünkbe, vagy kedvenc sportcsapatunkba kerülhetünk, igazán egyedi élményt nyújt.


Igen, ez egy virtuális világ, ezt soha nem szabad elfelejteni, de ettől függetlenül lehet szeretni. Sokan azért állnak még mindig ellent ezeknek a játékoknak, mert félnek a virtuális világtól, de az igazság az, ha tudjuk a határokat tartani, észrevesszük azt, hogy mikor kezdünk fanatikussá válni, meg tudunk állni, akkor igazából semmi probléma nincs.


Az Xbox one játék nagyon csúcs, mindenki imádja, tökéletes karácsonyi ajándék lehet még az idén is, hiszen ez a játék soha nem fog kimenni a divatból.

 

Ász Hír

MÖOSZ Hírek

Bulvár hírek

Partnereink