Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye Vezető Hír

Tanuszoda alapkövét tették le Fehérgyarmaton

Tanuszoda alapkövét tették le Fehérgyarmaton

Dr. Boros Anita vagyonpolitikáért felelős államtitkár feladatait is ellátó vagyongazdálkodásért felelős helyettes államtitkár a szabolcs megyei Fehérgyarmatra látogatott egy beruházás kapcsán.

tanuszodák, beruházás, Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program

 

Az egész országra kiterjedő Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program keretében első alkalommal került sor alapkőletételre Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében 2016. április 7-én. A tanuszoda közel 360 millió forintból épül meg egy 15x25x1,9 méteres medencével és egy 6x10x0,8 méteres tanmedencével. Az ünnepségen bejelentették: az uszoda üzemeltetéséről a magyar állam gondoskodik, tehermentesítve ezzel Fehérgyarmat önkormányzatát.

 

Dr. Boros Anita vagyonpolitikáért felelős államtitkár feladatait is ellátó vagyongazdálkodásért felelős helyettes államtitkár és Tilki Attila, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 10. számú, Fehérgyarmat központú választókerületének egyéni országgyűlési képviselője

Tanuszoda alapkövét tették le Fehérgyarmaton

 Boros Anita vagyongazdálkodásért felelős helyettes államtitkár az ünnepségen hangsúlyozta a sport társadalmi szintű fontosságát és azt, hogy a tanuszoda lehetőséget teremt minden diák számára a rendszeres és mindennapi sportolásra.  Az eseményen részt vett Tilki Attila, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 10. számú, Fehérgyarmat központú választókerületének egyéni országgyűlési képviselője is. A létesítményt várhatóan már a 2016/2017-es tanévben birtokba vehetik a diákok és a település polgárai - áll a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közleményében.

 

 Fotó: Bodnár István
Forrás:Nemzeti Fejlesztési Minisztérium

Ász Hír

MÖOSZ Hírek

Bulvár hírek

Partnereink