Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye Vezető Hír

Éjjeli lámpa: nem csak divat!

Éjjeli lámpa: nem csak divat!

 megfelelő éjjeli lámpa éppen úgy hozzájárul a hálószoba kényelméhez, mint például egy jól megválasztott matrac vagy ágynemű. Egyetlen hálóból sem hiányozhat ez a világítás, hiszen segítségével stílust teremthetünk, megvalósíthatjuk a szükséges fényviszonyokat és hangulatossá tehetjük a helyiséget, ami esetében korántsem elhanyagolható szempont. Az éjjeliszekrényen helyet kapó lámpa akár központi szerephez is juthat, hiszen legtöbbször csak ezt kapcsoljuk fel. S hogy mi alapján válasszunk napjaink rendkívül széles választékából?

Az elter.hu az éjjeli lámpa iránt érdeklődőknek azt javasolja, hogy az árak mellett a színt és az anyaghasználatot is mindenképpen megéri figyelembe venni. Egy jó döntéssel hosszú évekig olyan világításnak örvendhetünk, mely mind funkcionálisan, mind megjelenését illetően megfelel majd igényeinknek.

 

Praktikus fényforrás éjszakára

 

Az éjjeli lámpa elsősorban este és éjszaka jut szerephez. Az éjjeli nyugalom megteremtésekor legtöbben nem kedveljük a nagy fényforrásokat. Ugyan a hálószobából sem hiányozhat a mennyezeti világítás, de az éjjeli lámpa a tapasztalatok szerint is gyakrabban kerül használatba.

 

Legyen szó a hajnali ébredésről, amikor nem szívesen vernénk fel a mennyezeti lámpa fényével a mellettünk alvót, akár az éjjel során történő felkelésről, az éjjeli lámpa nélkülözhetetlen. A rendszerint kis felülettel rendelkező éjjeli szekrényen egyszerűen elhelyezhető, hiszen nem foglal nagy helyet, és kényelmesen elfér mellette egy ébresztőóra, vagy a telefon.

 

Hangulatos megoldás többféle stílusban

 

Ha a hálószobáról van szó, akkor a hangulatteremtés mellett természetesen nem mehetünk el. A televíziózás vagy a romantika percei is teljesebbé tehetőek akkor, ha a megfelelő éjjeli lámpa áll rendelkezésre. A tökéletes funkcionálás és az időtálló minőség mellett persze a megjelenés is fontos szerephez jut.

 

A klasszikus fehér búrával ellátott éjjeli lámpa fajtákon túl már gyakorlatilag bármilyen színben beszerezhetjük a nélkülözhetetlen darabot. A fekete színekkel elegáns, vagy éppen extravagáns stílust teremthetünk, a színes búrák pedig remek kiegészítői lehetnek a fiatalos, színes lakástextíliáknak és ágytakarónak. Megéri akár a hagyományos megjelenéssel bíró fajtáktól elrugaszkodni, hiszen sokféle modern, divatos darab is megtalálható napjaink éjjeli lámpa kínálatában.

 

Összhangban a helyiséggel

 

Amikor lámpaválasztásra kerül sor, akkor az árakon túl megéri azt is átgondolni, hogy melyik stílusú éjjeli lámpa passzolna leginkább a helyiségbe. Vegyük sorra a méretet, az ágy jellegét, a használt lakástextíliákat és persze a falak színét is. A fekete éjjeli lámpa garantáltan elegánssá és exkluzívvá varázsolja a helyiséget, de fiatalos jellegű, természetes hatást keltő szobába nem biztos, hogy jó választásnak bizonyul.

 

A mediterrán hangulatot árasztó megjelenés tulajdonképpen bármilyen stílussal jól kombinálható, éppen úgy, mint a hagyományos fehér színek. Az összhang rendkívül fontos annak érdekében, hogy egységes kép fogadjon bennünket a helyiségbe lépve.

 

Ha a hálószoba berendezése kerül szóba, akkor az ideális világítás megtalálásának érdemes időt szentelni.

 

Online akár a teljes kínálatot is gyorsan áttekinthetjük, hogy biztosan olyan éjjeli lámpa mellett dönthessünk, mely minden szempontból megfelel igényeinknek. Nem érdemes csak az árakat figyelni, hiszen az időtálló minőségen és a megjelenésen sokkal több múlik. Varázsolja hálószobáját a nyugalom szigetévé igényes éjjeli lámpák segítségével!

 

Ász Hír

MÖOSZ Hírek

Bulvár hírek

Partnereink