Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye Vezető Hír

Brutális gyilkosság a szabolcsi megyeszékhelyen!

Brutális gyilkosság a szabolcsi megyeszékhelyen!

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya 15000-234/2016. bűnügyi számon nyomozást folytat emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

 

Brutális gyilkosság a szabolcsi megyeszékhelyen!

 

Dr. Stamatiu Dan 54 éves román állampolgár 2016. augusztus 31-én 15 óra körül Nyíregyházán egy családi házban lövéseket adott le az ott lakó házaspárra. Az asszony az őt ért lövés következtében olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, férjét a mentőszolgálat munkatársai életveszélyes sérülésekkel kórházba vitték. A házaspár 7 éves iker gyermekei túlélték a tragédiát, de sokkos állapotban vannak. A gyanúsítottan nagy erőkkel keresik, a Nyíregyházáról kivezető utakat lezárták.

 

Brutális gyilkosság a szabolcsi megyeszékhelyen

Helyszínelés Nyíregyháza-Oroson, a Friss utcában a gyilkosság utánFriss információ!

A magyar és a román rendőri szervek együttműködésének eredményeképpen a román rendőrség munkatársai az elfogatóparancs kiadása után egy órán belül Romániában, Kolozsvár belvárosában elfogták a körözött férfit.  A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság nemzetközi jogsegély keretében kezdeményezi a férfi kiadatását. A tragédiát túlélt 46 éves férfit súlyos fejsérülésével még mindig a nyíregyházi Jósa András Kórházban ápolják.

 

 

Police.hu/MCOnet

Ász Hír

MÖOSZ Hírek

Bulvár hírek

Partnereink