Hírek

Új üzem alapkövét tették le Kisvárdán

Új üzem alapkövét tették le Kisvárdán

A Bourgogne Gastronomie Kft. új üzemében éticsigát és fagyasztott tésztát gyártanak majd, a 6,5 milliárd forintból megvalósuló 12 ezer négyzetméteres üzem 300 új munkahelyet teremt a térségben.

Dr. Seszták Miklós az ünnepségen kiemelte, hogy az üzem egy újabb állomása a sikeres magyar gazdaságpolitikának, a beruházáshoz a kormány negyven százalékos támogatást nyújtott. A jövő év közepén kezdődő termelés elsődleges piacia Franciaország lesz, később pedig bővíteni szeretnék az előállított termékeket, a tervek szerint a gyümölcs-, hús-, csigatöltelékeket nagykereskedők, áruházláncok, luxuséttermek vásárolják majd. 

 

Új üzem alapkövét tették le Kisvárdán  - forrás: kisvarda.hu

A Bourgogne Gastronomie Kft. 6,5 milliárd forintból megvalósuló 12 ezer négyzetméteres üzeme 300 új munkahelyet teremt a térségben

 

Leleszi Tibor polgármester szerint a cél, hogy lehetőséget és munkahelyet biztosítsanak az elhelyezkedők számára, és Kisvárda pedig egy jól működő stratégia kiépítésén fáradozik. A francia Croque Bourgogne-IMOFI- Bourgogne Gastronomie cégcsoporthoz vállalat a hazai alapanyagok mellett Romániából, Fehéroroszországból és Litvániából szerzi majd be az éticsigát.

 

/T.D.

 

Ász Hír

MÖOSZ Hírek

Bulvár hírek

Partnereink