Hírek

Megújult a kisvárdai posta

Megújult a kisvárdai posta

Átadták a kisvárdai 1-es számú postahivatal felújított épületét, az 1914-től postaként funkcionáló épületet 229 millió forintból újították fel.

Az ünnepélyes átadáson Illés Zoltán, a Magyar Posta Zrt. elnök-vezérigazgatója elmondta: a kisvárdai postai forgalom hetven százaléka ezen a postán bonyolódik, éves szinten 250 ezer ügyfélkapcsolat jön itt létre, ezért volt fontos a patinás épület teljes külső és belső felújítása. A beruházás során megújult és tágasabb lett az ügyféltér, felújították a kiszolgáló és szociális helyiségeket, az elektromos hálózatot, illetve új bútorokat is kapott a postahivatal.

 

Átadták a kisvárdai 1-es számú postahivatal felújított épületét

Átadták a kisvárdai 1-es számú postahivatal felújított épületét

 

Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter beszédében felidézte, az épületet eredetileg is postának építették több mint száz évvel ezelőtt, kiváltva egy másik, kisebb épületet. A nagyposta felépítése azért volt fontos, mert a postai szolgáltatások bővülése miatt a posta kinőtte a korábbi helyét. Az átadást követően a beruházást szimbolizálva Seszták Miklós és Illés Zoltán egy képeslapot is feladott a megújult kisvárdai postán.

 

MTI/T.D.

Ász Hír

MÖOSZ Hírek

Bulvár hírek

Partnereink