Hírek

Hamarabb elkészült a Kisvárdát tehermentesítő út

Hamarabb elkészült a Kisvárdát tehermentesítő út

Három hónappal hamarabb adták át a Kisvárda déli tehermentesítő utat, a fejlesztéssel a város legjelentősebb közútfejlesztési beruházása valósult meg.

Az átadó ünnepségen Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter hangsúlyozta, hogy az déli összekötő út lehetővé teszi, hogya város területének legnagyobb részéről kitiltsák a teherforgalmat. A fejlesztéssel közvetlen kapcsolat jött létre a 4-es számú főút, az Ajaki út, az Anarcsi út, valamint közvetve a Papi út között is. A projekt keretében 3,3 kilométer hosszan kétszer egysávos forgalmi utat alakítottak ki, négy új körforgalmú csomópont épült, a Csicsás csatorna áthidalására egy 24 méter hosszúságú híd létesült, valamint 500 méter hosszon átépült a meglévő kerékpárút, és egy meglévő vasúti átjárót is áthelyeztek.

 

Három hónappal hamarabb adták át a Kisvárda déli tehermentesítő utat - forrás: nif.hu

Három hónappal hamarabb adták át a Kisvárda déli tehermentesítő utat

 

Nagy Róbert Attila, a NIF Zrt. vezérigazgatója elmondta, hogy a NIF Zrt. a jövőben további beruházásokat tervez Kisvárdán. Ilyenek a Kisvárda északkeleti elkerülő út megépítése, egy új körforgalom kialakítása a Kisvárda Hármas út – Papi – Jéki és Litki utak találkozásánál, valamint egy járműosztályozós csomópont létrehozása a Mátyás király úton.

 

Nif/T.D.

Ász Hír

MÖOSZ Hírek

Bulvár hírek

Partnereink