Autó hírek

Fiat 500L living, akár 7 üléssel

Fiat 500L living, akár 7 üléssel

Nagy a család? Semmi gond! A Fiat 500L Living már akár 7 üléssel is kapható, így biztosan egyik gyerek vagy nagyszülő sem fog lemaradni a családi kirándulásokról. 

Már lehet nézegetni az interneten, hogy hová is induljunk el hosszú hétvégézni. Két felnőtt és egy gyerekük mellé még mind a négy nagyszülőnek marad hely a tágas Fiat legújabb, nagy családos kiszerelésű változatában, amely magában hordozza a klasszikus 500-as sorozat minden tulajdonságát, előnyeit. 

A gyönyörűen ívelt kialakítás, a csillogó kinézet, a dizájnos vonalak mind-mind a Fiat 500L Living szembetűnő elemei. A hosszított kialakításra a tágas belső tér miatt volt szükség, ahová az egész család egyszerre befér. Így már nincs kifogás, mindenki együtt indulhat nyaralni!


Ma én viszem a gyerekeket az iskolába!


A városi autónak is ideális Fiat 500L Livingben minden megtalálható, amit egy család igénybe szeretne venni, akár rövidebb akár hosszabb távon. A kocsi ideális egy hosszú hétvégés családi túrához, egy balatoni nyaraláshoz a baráti társasággal vagy akár vállalhatjuk vele a környékünkön lakó osztálytársak fuvarozását is az iskolába. A belsőre biztosan senkinek nem lesz panasza, bárkivel is utazzunk együtt.


A műszerfal gyönyörű kialakítása, az új sebességváltó dizájnja és a csúcsminőségű 7”-os érintőképernyős irányítópult biztosan mindenkit ámulatba ejt. Az autóban minden elérhető technológia a rendelkezésünkre áll a navigációtól a bluetooth kihangosítón át az USB-s MP3 lejátszóig.


Számok, amiktől leesik az állunk


A Fiat 500L Living a nagy számok szerelmese. A kocsiban nehéz lesz mind a 7 ülésre utast találni, hiszen bőven befér egy háromgyerekes család is, ahol az idősebb gyerekek még a párjukat is magukkal hozhatják az útra. A lehetőségek végtelenek! A lenyűgöző méretű raktérben bőven elférnek majd a csomagok is, hiszen az 5 üléses változatban 638 liter hely áll a rendelkezésünkre.


A hátsó üléseket lehajtva pedig az a szám tovább növelhető, így akár 1704 literes hátsó, szállító tér is a rendelkezésünkre áll, ami egy költözéskor nagyon hasznos lehet. A Fiat 500L Living hossza 4375 cm, szélessége 1784 cm, magassága pedig 1667 cm. A 95 LE 16V 1.3 DuallogicTM dízel motorral pedig mindössze 3,9 Literes fogyasztást produkál! Mindezt, csupán 5.815.000 Ft-ért megkaphatjuk a fiatszabo.hu weboldalán!

Fiat 500L Living

Fiat 500L Living


A Jobbnál is lehet jobb!


Bár a Fiat 500L Living egy tökéletes, minden igényt kielégítő autó, számtalan extrát lehet az alapfelszerelésen túl igényelni hozzá. Bár alapfelszerelésnek számít a távirányítós központi zár, az ABS, az állítható kormány és a klíma is, külön rendelhető a 7 üléses kivitel. Extraként kérhetjük még az alap felszerelés mellé, az elektromos hátsó ablakokat, a ködfényszórót, az automata klímát, a fűthető szélvédőket, az eső és sötétedés érzékelőt és az elektromos tolótetőt is.


Az ínyencek akár 17”-es könnyűfém keréktárcsákat, tolatóradart, műbőr szövetes kárpitot, gyerekfelügyelő tükröt is kérhetnek az alapfelszerelés mellé. A Fiat 500L Living egy tökéletes választás lehet mindenki számára, aki a komfortos utazást, a nagy teret, az optimális fogyasztást és a biztonságot keresi egy autóban.

 

 

Ász Hír

MÖOSZ Hírek

Bulvár hírek

Partnereink