Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Virágküldés már nem csak anyák napjára!

Virágküldés már nem csak anyák napjára!

A májusi hónap közeledtével gyakran megnövekszik a virágküldés iránti kereslet. Az elmúlt években azonban azt tapasztalják a szakemberek, hogy a lehetőséggel egyre többször élnek akkor is az ideális ajándékot keresők, ha más alkalmakról van szó.

Anyák napjára természetes, hogy virággal kedveskedünk édesanyánknak, de a természet ajándékai remek választásnak bizonyulnak akkor is, ha születésnap, névnap, évforduló, vagy a partner megajándékozása kerül szóba.

 

Gyengéd érzelmek kifejezésére

 

Ha romantikáról van szó, akkor egy csokor virágnál és egy jégbehűtött pezsgőnél aligha képzelhetnénk el kedvesebb gesztust. A virágküldés mellett egyre több férfi dönt, hiszen magától értetődő, hogy a szeretett nő garantáltan örülni fog a színes, illatos csokornak.

 

Az ajándék csak még színvonalasabbá tehető úgy, ha futár szállítja ki a megadott címre a prémium kategóriás kreációt. Minden hölgy számára örömet jelent, ha az irodában az irigykedő pillantások követik a rózsacsokor érkezését, hiszen ez biztos jele annak, hogy igazi lovagot fogott ki magának.

 

A gyengéd érzelmek kifejezésére éppen úgy alkalmas a virágküldés, mint akkor, ha sok együtt töltött év távlatáról van szó.

 

Születésnapi, névnapi meglepetés

 

Nem véletlen választják a honapajandeka.hu szerint is egyre többen a virágküldés előnyeit, hiszen egy minőségien összeállított csokor megállja a helyét névnapra, születésnapra, vagy bármilyen egyéb alkalomra is. A természet ajándékainak hosszú életéről sem kell lemondani, hiszen cserepes növények is szép számmal megtalálhatóak napjainkban a virágok kiszállításával foglalkozó cégek kínálatában.

 

Az igényesen megvalósított virágkosarak és cserepes kreációk bármely korosztály számára kitűnő választásnak bizonyulnak.

 

Virágküldés egyedi megoldásokkal

 

A virágok nem csak a kertben mutatnak jól, hanem akkor is, ha az otthon díszítéséről van szó. A természetet csempészhetjük a lakásba azzal, ha egy színes csokorral vagy hosszú évekig élő cserepes növénnyel kedveskedünk a virágok szerelmeseinek. Természetesen egészen egyedivé is szabhatjuk az ajándékot, hiszen ma már különlegessé varázsolhatjuk a meglepetést csokoládéból készült csokrokkal, vagy gyümölcsökkel megálmodott kivitelezéssel.

 

Ha a virágküldés mellett tesszük le a voksot, akkor sem kell lemondani a személyre szabott ajándékozásról. Garantáltan mosolyt csalhatunk a megajándékozott arcára azzal, ha az alkalomnak és az egyéni sajátosságoknak megfelelő virágküldés előnyeit választjuk. Ballagásra, babaszületésre kifejezetten kedveltek a plüssfigurával kombinált virágcsokrok, melyeknek esztétikai értékükön túl gyakorlati hasznuk is van a kedves plüss kapcsán.

 

Orchidea gyűjtőknek és virágrajongóknak

 

Létezik egy olyan növény, amely mind megjelenését, mind származását és gondozását illetően egészen különlegesnek számít. Sokan vannak, akik egyenesen rajonganak az orchideáért, mások szívesen kísérleteznek egy-egy ajándékba kapott darabbal. A növény nem véletlen olyan népszerű, hiszen különlegességénél fogva a megajándékozott is annak érezheti magát.

 

Online rendelés bárhonnan, bármikor

 

Napjainkban az időtakarékosság kiemelt jelentőséggel bír. Nincs ez másként akkor sem, ha ajándékozásról van szó. Ugyan legtöbben szívesen járnánk üzletről-üzletre keresgélve az ideális meglepetés után, azonban erre gyakran sem idő, sem energia.

 

Az online virágküldés lehetőséget teremt arra, hogy tulajdonképpen bármikor és bárhol leadhassuk megrendelésünket. A virágküldés az egyik legszebb gesztus akkor, ha nő családtagjainknak, barátainknak, vagy partnerünknek szeretnénk meglepetést okozni.

 

Ász Hír

MÖOSZ Hírek

Bulvár hírek

Partnereink