Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Vállalkozásfejlesztés Fehérgyarmaton

Vállalkozásfejlesztés Fehérgyarmaton

2019-ben a Szatmár Leader Közhasznú Egyesület, a BossConnect Mentor Program közreműködésével, a GINOP-5.1.7-17-2019-00179 pályázat keretein belül, létrehozott egy új kezdeményezést a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei régióban. 

 

Szatmár Leader Közhasznú EgyesületA Fehérgyarmaton működő vállalkozások számának alakulása a vállalkozói cselekvési kedv függvényében változik.  Az elmúlt években folyamatosan emelkedett a településen működő vállalkozások száma, amely magával hozta az induló és középidős vállalkozások, fejlesztésének, erősítésének tulajdonosi igényét.

 

A Szatmár Leader Egyesület egyik elsődleges célja, regionális szinten a helyi KVV szektor erősítése és fellendítése, katalizálva a tudásátadást és a helyi gazdasági élet fejlesztését. 

 

Növelni szeretnénk a KKV-k vezetőinek cégépítési kompetenciáit a tanácsadói szolgáltatások által és egyúttal biztosítani azt, hogy a KKV-k üzleti bevételei is jelentős mértékben emelkedjenek. 

 

Fehérgyarmaton kimagasló az egyéni vállalkozások aránya, elmondható tehát, hogy a vállalkozások között a kevésbé tőkeigényes vállalkozási formák népszerűek. A program egy tanácsadói rendszer és évek alatt kifejlesztett know-how tudásátadás segítségével, mentori/tanácsadói szolgáltatásokat nyújt ügyfelei részére. 

 

A tudatos vállalkozásfejlesztésre, gazdasági innovációra mindig szükség van. A felkészült, nagy tapasztalattal rendelkező tanácsadók, akik 2014. óta a BossConnect mentor közösségéhez tartoznak, segítik az eligazodást az üzleti életben. Segítséget nyújtanak stratégiatervezésben, kultúraváltásban, munkaerő megtartásban, tehetség-menedzsmentben és számos más területen.

 GINOP-5.1.7-17-2019-00179 pályázat

A KKV-k fontossága a technikai haladás, a foglalkoztatás, valamint a fogyasztói igények magas minőségű kielégítésében rejlik. A jelenlegi üzleti világban a kis-és középvállalkozások nélkül már nehezen képzelhető el egy jól működő gazdaság, mivel kulcsfontoságú szerepet játszanak a gazdasági versenyszféra fenntartásában és erősítésében, ezért is rendkívül fontos figyelmet fordítani e cégek támogatására, fejlesztésére.

 

Ász Hír

MÖOSZ Hírek

Bulvár hírek

Partnereink