Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Tudatos fogyasztással kapcsolatos fotókiállítás nyílik Baktalórántházán

Tudatos fogyasztással kapcsolatos fotókiállítás nyílik Baktalórántházán

 

Útjára indul a Bors Alapítvány és a Magyar Természetvédők Szövetségének tudatos fogyasztással kapcsolatos fotókiállítása - adta hírül Tömöri László (E-misszió Egyesület).

E-misszió Egyesület

Az E-misszió Egyesület és a Baktalórántházi Reguly Antal Általános Iskola szervezi a kiállítástMint elmondta: a tárlat Baktalórántházán a Reguly Antal Általános Iskolában 2016. november 18. és 24. között tekinthető meg. Mindannyian fogyasztók vagyunk, nap mint nap vásárolunk, és „szavazunk” pénzünkkel egy-egy termékre. Tudatos fogyasztóként jó lenne, ha igyekeznénk megfontolni vásárlásainkat, keresnénk a helyi beszerzési forrásokat, friss, szezonális élelmiszert. Ebben próbál segítséget nyújtani a fotókiállítás, amelyet jövő április végéig 12 helyszínen kerül bemutatásra.

 

 Földművelésügyi Minisztérium

A kiállítást a Földművelésügyi Minisztérium Zöld Forrás programja támogatta

Baktalórántházán az E-misszió Egyesület és a Baktalórántházi Reguly Antal Általános Iskola szervezi a kiállítást az iskola aulájában.  Megrendezését a Földművelésügyi Minisztérium Zöld Forrás programja támogatta. A kiállításhoz kapcsolódóan a látogatók egy teszt segítségével képet kaphatnak arról, mennyire tudatos fogyasztók "Szeretnénk, ha a kiállítás nyomán sokan kedvet kapnának a kertészkedéshez, vagy ahhoz, hogy kilátogassanak a helyi termelői piacra.” – tette hozzá Tömöri László az iskola, koordináló pedagógusa, az egyesület aktivistája.

 

KT

 

 

Ász Hír

MÖOSZ Hírek

Bulvár hírek

Partnereink