Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Nyírbátori vállalkozások cseréltek tapasztalatot

Nyírbátori vállalkozások cseréltek tapasztalatot

Nyírbátorban tapasztalatcserével egybekötött vállalkozói rendezvényt tartottak 2015. április 13-án délután a Vállalkozók és Munkáltatók  Országos Szövetsége (VOSZ) szervezésében.

->Sajtóközlemény letöltése!

 


A VOSZ projektjének fő célkitűzése a vállalkozások támogatása, az ismeretek bővítése, az aktuális gazdasági változások kommunikálása. A TÁMOP-2.5.3.C-13/1-2013-0001 "A munkáért!" című pályázat egy nagy szolgáltatás csomag, melynek keretében virtuális tanácsadás van 5 témában: jog, adó, finanszírozás, munkavédelem és pályázat. Minden régióban a regionális tanácsadók a VOSZ irodákban hetente kétszer személyesen is tanácsot adnak. A vállalkozások ismereteinek bővítésére vállalkozói tájékoztató füzetek és összefoglaló kiadványok  készülnek és 103 rendezvényt szerveznek regionális, megyei és kistérségi szinteken. A vállalkozói akadémia című rendezvények célja a vállalkozások ismereteinek bővítése. A 2 napos megyei rendezvények célja az aktuális gazdasági események kommunikálása. A vállalkozói tapasztalatcserék célja a vállalkozások gondjainak feltárása, a pályázat eredményeinek bemutatása és az aktuális gazdasági változások kommunikálása. Ezeket a rendezvényeket főleg kisvárosokban, kistérségekben rendezi a VOSZ.

 

 Czomba Csaba, a VOSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Szervezetének elnöke

 

A rendezvényen köszöntőt mondott Czomba Csaba, a VOSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Szervezetének elnöke is

 

 


A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírbátorban megrendezett vállalkozói találkozó egyik legfontosabb témája az volt, hogy milyen pénzügyi feltételekkel tudják finanszírozni fejlesztéseiket a vállalkozások. Kiderült: a Széchenyi Programban megelőlegező és kiegészítő támogatásokra is számíthatnak a cégek, de jó pénzügyi kondíciókkal kell rendelkezniük. A nyírbátori tapasztalatcserén - amelyen részt vett a főszervező VOSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei elnöke, Czomba Csaba is - ezen felül tájékoztatók hangoztak el az Elektronikus Közúti Áruforgalmi Rendszer (EKÁER) tapasztalatairól, valamint az energetikai beavatkozásokról az eredményesség javítása érdekében.

 

 

Ász Hír

MÖOSZ Hírek

Bulvár hírek

Partnereink