Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Kisvárdán tartott vállalkozói tapasztalatcserét a VOSZ

Kisvárdán tartott vállalkozói tapasztalatcserét a VOSZ

Tapasztalatcserével egybekötött szakmai napot szervezett 2015.05.07-én a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kisvárdán a Vállalkozók és Munkáltatók  Országos Szövetsége (VOSZ) a TÁMOP-2.5.3.C-13/1-2013-0001 "A munkáért!" című Európai Uniós finanszírozású projekt kapcsán.

->Sajtóközlemény letöltése

 

 

Czomba Csaba, a VOSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei elnöke , KisvárdaA VOSZ projektjének fő célkitűzése a vállalkozások támogatása, az ismeretek bővítése, az aktuális gazdasági változások kommunikálása. A TÁMOP-2.5.3.C-13/1-2013-0001 "A munkáért!" című pályázat egy nagy szolgáltatás csomag, melynek keretében virtuális tanácsadás van 5 témában jog, adó, finanszírozás, munkavédelem és pályázat. Minden régióban a regionális tanácsadók a VOSZ irodákban hetente kétszer személyesen is tanácsot adnak. A vállalkozások ismereteinek bővítésére vállalkozói tájékoztató füzetek és összefoglaló kiadványok  készülnek és 103 rendezvényt szerveznek regionális, megyei és kistérségi szinteken. A vállalkozói akadémia című rendezvények célja a vállalkozások ismereteinek bővítése. A 2 napos megyei rendezvények célja az aktuális gazdasági események kommunikálása. A vállalkozói tapasztalatcserék célja a vállalkozások gondjainak feltárása, a pályázat eredményeinek bemutatása és az aktuális gazdasági változások kommunikálása. Ezeket a rendezvényeket főleg kisvárosokban, kistérségekben rendezi a VOSZ.

Maklári Balázs Kisvárda alpolgármestere, vállalkozók strukturált tapasztalatcseréje
A kisvárdai rendezvényen Czomba Csaba, a VOSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei elnöke és Maklári Balázs alpolgármester köszöntötte a helyi vállalkozókat. Kisvárda alpolgármestere arról beszélt, hogy az önkormányzat hogyan képes segíteni a KKV szektort, a VOSZ megyei elnöke pedig elmondta: a kezdő vállalkozókat is tudják segíteni, erre külön forrást biztosít a pályázati rendszer. A megjelent érdeklődők szakmai előadásokat hallgathattak meg többek között a Széchenyi 2020 idei pályázati menetrendjéről, a különböző hitelprogramokról, a 2015. évi adótörvény változásairól, az EKÁER gyakorlati tapasztalatairól, és tippeket kaptak az eredményesség javításához energetikai beavatkozások segítségével.

Ász Hír

MÖOSZ Hírek

Bulvár hírek

Partnereink