Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Innovatív pénzügyi aggregátor jelent meg a piacon

Innovatív pénzügyi aggregátor jelent meg a piacon

A legújabb pénzügyi összehasonlító oldal a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében élőknek is segítségére lehet. Az instacash.hu ugyanis csak online személyi kölcsön ajánlatokkal foglalkozik, a szabad felhasználású hitelt keresők számára találja meg a testhezálló online kölcsönt.

Miért is lehet érdekes ez a megyében élőknek?

 

Szinte minden lakos rendelkezik bankszámlával. Mára általánossá vált, hogy a bankszámlához netbank szolgáltatás is kapcsolódik. Az internetbank használata nagyon sokat segít a napi pénzügyek menedzselésében. Ez pedig elsősorban azokon a településeken élőknek segítség, ahol nincsenek bankfiókok. A közüzemi számlák átutalása, és egyéb műveletek otthonról végezhető el, így nem szükséges hozzá beutazni a bankfiókba.

 

Nem minden banki szolgáltatás működik az internetbank felületén

 

Természetesen sok olyan banki szolgáltatás létezik, amelyeket az internetbank megjelenése után is kizárólag bankfiókban lehetett igényelni. Ilyenek a különböző jelzáloghitelek és kölcsönök. Ezeknél a termékeknél szükséges az ügyfél azonosítása. Ezért pedig az ügyfélnek meg kell jelennie a bankfiókban.

 

A kistelepülésen élők nem biztos, hogy bármelyik bank ajánlatával élni tudtak. Ennek az oka pedig az, hogy a kisebb településeken nem biztos, hogy több bank is képviselteti magát. Így általában egy országos nagybank és valamelyik takarékszövetkezet fiókja volt az ott élők választási lehetősége, ha egy kedvezőbb banki ajánlatot szerettek volna igénybe venni, már messzebb kellett hozzá utazni. Aki fővárosi, annak persze ilyen gondja nincs.

 Online személyi kölcsön ajánlatok.

Online személyi kölcsön ajánlatok

 

Az online személyi kölcsönök előnyei

 

Mára viszont változott a helyzet, legalább is a személyi kölcsönök esetében. Egy jogszabályváltozás lehetővé teszi az ügyfél távoli azonosítását. Ez pedig lehetővé tette, hogy a bankok megjelenjenek online ügyintézhető személyi kölcsön ajánlatokkal. Mára már mintegy féltucat piaci szereplőnél érhetők el online személyi kölcsönök. Kijelenthetjük, hogy az online személyi kölcsönök elterjedése elhozhatja az igazi banki versenyt a kistelepüléseken élőknek is. Hiszen nem lesz szükséges egy kölcsön miatt messzire utazni azért, hogy megkössék a kölcsönszerződést, hanem otthonról, a karosszék kényelméből intézhetik ugyanezt és választhatják ki a legkedvezőbb ajánlatokat. Nem véletlen, hogy az instacash.hu, a legújabb pénzügyi összehasonlító weboldal kizárólag online személyi kölcsönökkel akar foglalkozni, hiszen elképzelésük szerint ebben a szegmensben ez a jövő. Az oldalon ráadásul online személyi kölcsön kalkulátor is található, mellyel pontosan kiszámolhatjuk a kölcsön paramétereit.

 

 

 

Ász Hír

MÖOSZ Hírek

Bulvár hírek

Partnereink