Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

A mátészalkai vállalkozásokat tájékoztatta a VOSZ a 2014-2020-as időszak pályázati lehetőségeiről

A mátészalkai vállalkozásokat tájékoztatta a VOSZ a 2014-2020-as időszak pályázati lehetőségeiről

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Mátészalkán folytatódott 2015.04.13-án délelőtt a vállalkozások strukturált tapasztalatcseréje a Vállalkozók és Munkáltatók  Országos Szövetsége (VOSZ) TÁMOP-2.5.3.C-13/1-2013-0001 "A munkáért!" című Európai Uniós finanszírozású projektje keretében.

->Sajtóközlemény letöltése!

 


A VOSZ projektjének fő célkitűzése a vállalkozások támogatása, az ismeretek bővítése, az aktuális gazdasági változások kommunikálása. A TÁMOP-2.5.3.C-13/1-2013-0001 "A munkáért!" című pályázat egy nagy szolgáltatás csomag, melynek keretében virtuális tanácsadás van 5 témában: jog, adó, finanszírozás, munkavédelem és pályázat. Minden régióban a regionális tanácsadók a VOSZ irodákban hetente kétszer személyesen is tanácsot adnak. A vállalkozások ismereteinek bővítésére vállalkozói tájékoztató füzetek és összefoglaló kiadványok  készülnek és 103 rendezvényt szerveznek regionális, megyei és kistérségi szinteken. A vállalkozói akadémia című rendezvények célja a vállalkozások ismereteinek bővítése. A 2 napos megyei rendezvények célja az aktuális gazdasági események kommunikálása. A vállalkozói tapasztalatcserék célja a vállalkozások gondjainak feltárása, a pályázat eredményeinek bemutatása és az aktuális gazdasági változások kommunikálása. Ezeket a rendezvényeket főleg kisvárosokban, kistérségekben rendezi a VOSZ.

 

Czomba Csaba, a VOSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Szervezetének elnöke

 

A rendezvényen előadást tartott Czomba Csaba, a VOSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Szervezetének elnöke is

 

 


Milyen lesz az új pályázati rendszer? Mire lesz érdemes és hogyan lehet pályázni az új uniós gazdasági ciklusban? Milyen tapasztalatokat szereztek a korábban már nyertes pályázatot benyújtó vállalkozások? Ezekre a kérdésekre is választ kaphattak azok a cégtulajdonosok, egyéni vállalkozók, akik részt vettek a vállalkozások strukturált tapasztalatcseréje című rendezvényen Mátészalkán. Előadások hangoztak el többek között a 2015. évi adótörvény változásokkal kapcsolatban és a finanszírozási hitelprogramokról is. A főszervező VOSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei elnöke, Czomba Csaba elmondta: az a céljuk a rendezvénnyel, hogy információkkal segítsenek a vállalkozásoknak új munkahelyeket teremteni.

 

 

Ász Hír

MÖOSZ Hírek

Bulvár hírek

Partnereink