Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye Vezető Hír

Komoly károkat okoznak a viharok Szabolcsban

Komoly károkat okoznak a viharok Szabolcsban

Szinte naponta érkezik a viharra figyelmeztető jelzés, pedig a nagy esőzések már így is komoly károkat okoznak – Szabolcs megyében is. Utakra, telefonvezetékre, parkoló kocsikra dőltek rá a fák.

Egyre-másra érkeznek a vihart jelző figyelmeztetések mostanság, noha az esőzés és a szél így is komoly károkat okozott már Szabolcs megyében.

Az időjárás következtében úttestre, telefonvezetékre, parkoló autókra dőltek fák, s leszakadt jó néhány ág is. Nyíregyházán, Szakolyon, Szabolcson, Nyírteleken egyaránt be kellett avatkozniuk az elmúlt napokban a tűzoltóknak, hogy rendezzék a problémákat – írta meg a szon.hu.

Szalmabálák is égtek Szabolcsban

Szalmabálák is égtek Szabolcsban

Körbálás, learatott szalma is kigyulladt a sonkádi búzatáblán, melyet el kellett oltani. Fehérgyarmatról érkeztek a lánglovagok, ám a tulajdonos körbe is tárcsázta az égő bálát, hogy ne terjedjen tovább a tűz.

Csenger külső részén szintén körbálás szalma kapott lángra. A helyi önkormányzat, illetve Mátészalka hivatásos tűzoltói oltották el a tüzet, míg a tulajdonos mezőgazdasági rakodógéppel segítette az oltást – tudatta a szon.hu a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság információi alapján.

B.A.

Ász Hír

MÖOSZ Hírek

Bulvár hírek

Partnereink