Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye Vezető Hír

Két beruházást adott át Kozma Péter kormánymegbízott Szabolcs megyében

Két beruházást adott át Kozma Péter kormánymegbízott Szabolcs megyében

Az elmúlt hetekben két beruházást adtak át, amelynek nagy jelentősége van Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében: az egyik Záhonyban, a másik pedig Mátészalkán.

A „Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal épületeinek energetikai felújítása” című pályázati projekt keretében létrejött a Mátészalkai Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályának energiahatékonyságot és költségmegtakarítást eredményező korszerűsítése.  A felújított épület ünnepélyes átadására 2016. január 28-án került sor. Az esemény rangját emelte, hogy jelenlétével megtisztelte azt Cseresnyés Péter, a Nemzetgazdasági Minisztérium munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkára, Seszták Oszkár, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés elnöke, Kozma Péter, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja, valamint Hanusi Péter, Mátészalka város polgármestere.

Cseresnyés Péter, a Nemzetgazdasági Minisztérium munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkára, Seszták Oszkár, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés elnöke, Kozma Péter, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja, valamint Hanusi Péter, Mátészalka város polgármestere.

Létrejött a a Mátészalkai Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályának energiahatékonyságot és költségmegtakarítást eredményező korszerűsítése
Megyénk 21. kormányablakát adta át 2016. január 29-én, Záhonyban Dr. Baltay Tímea, kormányablakokért felelős helyettes államtitkár Asszony, Dr. Tilki Attila, a térség országgyűlési képviselője, Kozma Péter, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja, Helmeczi László, Záhony Város polgármestere és Halászné Laskai Szilvia, a Záhonyi Járási Hivatal hivatalvezetője.Dr. Tilki Attila országgyűlési képviselő Úr köszöntőjében visszatekintett a közigazgatási reform tervezésének idejére és elmondta, hogy fontos eredménynek tekinti, hogy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében összesen 13 járás jöhetett létre.

Kozma Péter kormánymegbízott

Kozma Péter kormánymegbízott mondott köszöntőt a záhonyi beruházás átadásán
Kozma Péter kormánymegbízott köszöntőjében a kormányablakok megyei történetére emlékezett vissza a 2011. januárban elsőként átadott nyíregyházi kormányablaktól egészen a 2015. decemberében átadott nagyhalászi kormányablakig. A kormányablak átadást jelenlétével megtisztelte Gupalo Arkady, Ukrajna nyíregyházi konzulja és Balogh Oszkár, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség gazdasági felelőse is.-kt-

Forrás: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal
 

Ász Hír

MÖOSZ Hírek

Bulvár hírek

Partnereink