Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye Vezető Hír

A Fidelitas választmányi ülésén tiszteletét tette Seszták Oszkár, a megyei közgyűlés elnöke is

A Fidelitas választmányi ülésén tiszteletét tette Seszták Oszkár, a megyei közgyűlés elnöke is

Választmányi ülést tartott a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Fidelitas, ahol elhangoztak a legfontosabb normák: Hitelesség, Teljesítmény,  Érték.

Petneházy Dávid a Fidelitas Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei elnökének a tájékoztatása szerint az esemény rangját és kiemelt fontosságát jelzi, hogy a fiatalok meghívására megjelentek, és rövid üdvözlő beszéddel köszöntötte a résztvevőket dr. Danku Csaba, jogi ügyekért felelős helyettes államtitkár, dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza Megyei Jogú Város polgármestere, Petneházy Attila, dr. Simon Miklós és dr. Vinnai Győző városi és megyei országgyűlési képviselők, Jászai Menyhért, a Fidesz nyíregyházi elnöke, valamint Seszták Oszkár, a megyei közgyűlés elnöke és Román István agrárszakképzésért felelős helyettes államtitkár is. A Fidelitas helyi, megyei vezetői is – a tagokkal kiegészülve – szép számmal képviseltették magukat.

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Fidelitas,  Vinnai Győző, Seszták Oszkár

 

A Fidelitas választmányi ülésén tiszteletét tette dr. Vinnai Győző országgyűlési képviselő (Fidesz) is

 


A megyei szervezet tisztújító közgyűlése zárt ajtók mögött zajlott. A tagság egyöntetűen, ellenszavazat nélkül választotta meg az elnökséget, melynek tagjai:
Petneházy Dávid – megyei elnök
Szabó Attila – megyei operatív alelnök
Belicza László – megyei alelnök
Dudás István – megyei alelnök

 

-kt-

 

Ász Hír

MÖOSZ Hírek

Bulvár hírek

Partnereink